Κατηγορία προϊόντων

ΔΗΜΙΟΥΡΓΌΣ (ΚΊΝΑ) TECH CO, Ε.Π.Ε.


Oversea τμήμα πωλήσεων


Επικοινωνία: Ms.Yiko Lei


Τηλ: 86-755-26710992


Fax: + 86-755-26710105


Κινητό: +8613798299145 (24 ώρες)


Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:Sales@China-Creator.com


Γραφείο Add.:6 / F, μπλοκ C3, Νανσάν iPark,No.1001 Xueyuan Road, Νανσάν περιοχή, Shenzhen, Guangdong επαρχία, Κίνα 518072


Εργοστάσιο Add.: 5/F, 8ο κτίριο, Zhongyuntai τεχνολογικό πάρκο, 1ος Tangtou δρόμου, Tangtou Κοινότητας, Shiyan Street, Baoan περιοχή, Shenzhen, Κίνα

Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

RFID απόβλητα δύναμης: Τεχνολογία αναγνώστη RFID

Με την ανάπτυξη των αναγνωστών RFID, RFID τεχνολογίας που χρησιμοποιούνται ευρύτερα. Έχει αναφερθεί ότι η τεχνολογία RFID εφαρμογή άρχισε στη βιομηχανία των αποβλήτων, η τεχνολογία είναι το πρώτο στη χώρα.
Στη ζωή σκουπίδια έλαβε αποστέλλονται διαδικασία στο, μέσω αυτοκίνητο αναγνώστη και τα σκουπίδια βαρέλια Shang εξοπλισμού ηλεκτρονική ετικέτα RFID, σύστημα μπορεί αυτόματα ζωή συλλογή απορριφθέντων στοιχείων πηγή και τις πληροφορίες βαρέλια σκουπίδια, και σε κάθε βαρέλια εντός των σκουπιδιών για βαρύ μετρητή, επιτυγχάνεται αυτόματα το εν λόγω βαρύ, και ασύρματη συλλογή, και ανεβάσετε σε πραγματικό χρόνο,, επίσης μπορεί σε όλη την Κοινότητα όλα τα βαρέλια σκουπίδια του εν λόγω μεγάλου όγκου δεδομένων για bulk επεξεργασία , ανεβάσετε στο διακομιστή τέλος.
Στη διαλογή τη διαδικασία, χρησιμοποιώντας το «Διαδίκτυο + "τεχνολογία, κατασκευή σκουπίδια, αποχέτευση οχήματα, μεταφορές σταθμούς, συνδέσεις μεταξύ των μονάδων μεταποίησης, η όλη διαδικασία της ανίχνευσης συλλογή απορριφθέντων στοιχείων, μεταφορά και μεταποίηση, για την περαιτέρω προώθηση της αποχέτευσης και σχολαστική διαχείριση. Απορριμματοφόρων επίσης μπορεί να προσδιορίσει κατά πόσον τα σκουπίδια για ανακυκλώσιμα υλικά, από το αρχείο προέλευσης για την προώθηση της ανακύκλωσης αποβλήτων.
Εφαρμογή της τεχνολογίας RFID στη βιομηχανία των αποβλήτων, επιταχύνοντας σημαντικά την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα των αποβλήτων, διευκολύνοντας τις ζωές των ανθρώπων.

Σχετικές ειδήσεις