Κατηγορία προϊόντων

ΔΗΜΙΟΥΡΓΌΣ (ΚΊΝΑ) TECH CO, Ε.Π.Ε.


Oversea τμήμα πωλήσεων


Επικοινωνία: Ms.Yiko Lei


Τηλ: 86-755-26710992


Fax: + 86-755-26710105


Κινητό: +8613798299145 (24 ώρες)


Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:Sales@China-Creator.com


Γραφείο Add.:6 / F, μπλοκ C3, Νανσάν iPark,No.1001 Xueyuan Road, Νανσάν περιοχή, Shenzhen, Guangdong επαρχία, Κίνα 518072


Εργοστάσιο Add.: 5/F, 8ο κτίριο, Zhongyuntai τεχνολογικό πάρκο, 1ος Tangtou δρόμου, Tangtou Κοινότητας, Shiyan Street, Baoan περιοχή, Shenzhen, Κίνα

Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Φοβάσατε την Κάρτα Τραπέζης Κλεμμένης Βούρτσας; Αυτή η συντριβή κωδικού πρόσβασης διαρκεί 35.000 χρόνια

Το βρετανικό "Daily Mail" ανέφερε ότι οι βρετανοί 10 συνηθέστερα χρησιμοποιούμενοι κωδικοί πρόσβασης μπορούν να σπάσουν σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο και αν ο κωδικός πρόσβασης που χρησιμοποιείται από τη μέθοδο έκθεσης εμπειρογνωμόνων ασφαλείας, οι χάκερ δαπανούν 227 εκατομμύρια χρόνια για να λύσουν το πρόβλημα.

Αν δεν θέλουμε να κλέψουμε ταυτότητα ή κλεμμένη τραπεζική κάρτα, έχουμε περισσότερα σνακ στην ασφάλεια του δικτύου. Θέλετε να μάθετε πόσο γρήγορα χάκερς σπάσουν τον κωδικό πρόσβασής σας; Η βρετανική ηλεκτρονική εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών ηλεκτρονικών ειδών AO.com έδωσε την απάντηση. Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες το 2016, οι συνηθέστερα χρησιμοποιούμενοι κωδικοί πρόσβασης για τους 10 Βρετανούς, συμπεριλαμβανομένων των "qwerty" και "123123" που πληκτρολογούνται κατά μήκος του πληκτρολογίου, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του 2016, μπορούν να ραγιστούν σε λιγότερο από 1 δευτερόλεπτο. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι ασφαλές να επιλέξετε μια καλή λέξη και δεν έχετε δικό σας κωδικό πρόσβασης, για παράδειγμα, το όνομα του εραστή σας, αλλά αυτό δεν συμβαίνει. Από πηγές κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, οι χάκερ εύκολα παρακολουθούν τις προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των γενεθλίων σας, των ονομάτων κατοικίδιων ζώων, όπου μεγάλωσε, όπου οι διακοπές σας απολαμβάνουν περισσότερο, και της αγαπημένης σας ομάδας, η οποία δεν είναι κατάλληλη. Εάν χρησιμοποιείτε ένα χρονικό διάστημα που διαχωρίζεται από τον κωδικό γενεθλίων, οι χάκερ χρειάζονται μόνο 13 δευτερόλεπτα για να σπάσουν.

Ωστόσο, εάν ορίσετε τον κωδικό πρόσβασης σύμφωνα με μια συγκεκριμένη μέθοδο, μπορεί να χρειαστούν έως 4 τρισεκατομμύρια έτη για να το σκάσει το πολύ. Οι εμπειρογνώμονες του βρετανικού υπουργείου Εσωτερικών υποστηρίζουν ότι η επιλογή τριών αδιαίρετων τυχαίων λέξεων για τη σύνταξη ενός κωδικού πρόσβασης, όπως η "καφέ εικόνα του τσαγιού", θα κοστίσει 35.000 χρόνια για έναν μη ενημερωμένο συνδιασμό κωδικού πρόσβασης κωδικών λέξεων. αν προσθέσετε έναν αριθμό στη μέση, θα πρέπει να περάσετε 227 εκατομμύρια χρόνια πριν. Με βάση τα παραπάνω, με ειδικά σύμβολα, ο χρόνος για ρωγμές θα αυξηθεί στα 4 τρισεκατομμύρια χρόνια, που ισοδυναμεί με την αποθάρρυνση αυτού του κώδικα.

Επιπλέον, οι εμπειρογνώμονες, επίσης, πρότεινε να μην είναι σε μπελάδες, είναι καλύτερο να ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, online τραπεζικούς λογαριασμούς και άλλους σημαντικούς λογαριασμούς που ο διαφορετικός κωδικός πρόσβασης.


Δημιουργός Πάντα να κάνετε ασφαλή πληρωμή!

Σχετικές ειδήσεις